For å sende e-post til kandidatene må vi velge den aktuelle prøve først. Klikk på prøven.

E-posten vil bli sendt til alle kandidater som er huket av. Huk av den øverste for å huke alle samtidig.

Etter du har huket av de aktuelle kandidatene. Klikk Send e-post.

Når du har klikket Send e-postvil dette vinduet dukke opp.

Om du ønsker større vindu til å skrive i, dra i det nedre høyre hjørne.

Klikk på det tomme feltet og velg en kategori for å få en liste med Dynamiske ord.

kategorier:     Incident

Time

Recipient

System

Du må skrive noe i feltet før Dynamiske ord vil fungerer.

Klikk Send når den er ferdig skrevet.

Se video fra 00:30 inn i videon for å se nærmere hvordan skrive en e-post med Dynamiske ord.