Under Tags fanen, er merkelapper du kan bruke til å merke opplastet filer som Lyd, Bilde og Video med Tags

Kategorier fanen er merkelapper for oppgaver.

Hver Tag består av et navn.

Du lager nye tagger ved å trykke på Innstillinger. Skriv inn navnet på Tag og trykk så på Legg til ny tag.

Du kan redigere eller slette en Tag ved å trykke på tannhjulet.

Under Filbank fanen kan du velge Filer du ønsker å legge tags til ved å klikke på dem.

Skrive inn Navnet på en tag du har opprette, og klikk på det.