Du kan skrive ut prøvebevis til en eller flere kandidater fra fanen Kandidater.

Huk av i boksen til venstre for brukernavnene. Du kan filtrere i lista ved å skrive i søkefeltet. Klikk så på Rapporter.

Velg Opprett prøvebevis. I parentesen er det angitt hvor mange kandidater som er huket av.

Om du har markert mer enn 50 kandidater, vil du måtte laste dem ned i flere omganger. Klikk på Last ned, så vil det genereres en fil som lastes ned på maskinen din.