Alle oppgavene i oppgavebanken er søkbare og når man begynner å få mye innhold er det fint å kunne filtrere litt og velge hva man skal jobbe med. Slik kan oppgavebanken se ut før man starter filtreringen.

Filtrering

For å finne en bestemt oppgave er det enkleste å begynne å skrive navnet på oppgaven i Søke-feltet.

Det kan også være nyttig å finne alle oppgavene av et bestemt format. Bruk nedtrekksmenyen og velg hvilken seksjonstype du vil se på.

Om man har tagget oppgavene kan man også filtrere på disse.

Det er mulig å bruke alle disse tre filtreringsfunksjonene om hverandre og samtidig. I filtreringen over kan jeg for eksempel velge å også filtrere på seksjonstype og bare vise Velg tekst/bilde-oppgaver.

Samlinger

En videreføring av filtrering er å lage samlinger. Fordelen med å lage samlinger er at man kan jobbe med et utvalg av oppgaver utover hele dagen uten å måtte legge inn filtreringene for hver gang. Man kan lage en samling basert på et filter eller ved å huke av bestemte oppgaver. Her ser du at samlingen basert på filter har 139 oppgaver, mens det i samling basert på valgte ikke er noen oppgaver.

Når man klikker på Lag samling basert på filter, åpnes det et lite vindu. Gi samlingen et navn og lagre.

Her er det laget 4 forskjellige samlinger. Klikk på tannhjulet for å sette en samling til å være det aktive filteret. Du kan da bla deg fra oppgave til oppgave uten å få inn oppgaver utenfor samlinga.

Du kan også skrive ut transkript fra en samling. Velg språk fra nedtrekksmenyen og huk av for de punktene du ønsker å ha med i rapporten. Klikk deretter Opprett rapport. En fil vil lastes ned på maskinen din.