Man kan oversette en oppgave til et annet språk ved å skifte Valgt språk, men det er nok enklere å bruke Oversettelsesverktøyet. Her har jeg laget en helt vanlig flervalgsoppgave på Norsk bokmål. For å oversette den klikker jeg på Oversettelsesverktøy.

Det første vi må gjøre er å velge språk oppgaven skal oversettes til. Språket velger du fra nedtrekksmenyen.

Her har jeg valgt å oversette til engelsk. På venstre side ser du teksten som er lagt inn på bokmål, og i boksen til høyre kan du skrive inn oversettelsen.

Om teksten skal være den samme som originalen kan man klikke på Kopier. Det kan man også gjøre om man har bilder man ønsker å bruke i flere språk.

Når du er ferdig klikker du Lagre oversettelse og velger Oppgaveeditor for å gå tilbake til editoren.