I filbaken kan du se hvilke filer som er lastet opp, når de ble lastet opp, størrelsen osv.

Du kan også sortere og søke etter filtype, PDF, lydfil, video osv eller ved å bruke tags

For å filtrere klikker du på nedtrekksgardinen Filtyper og velge format.

For å søke etter en bestemt fil, skriver du navnet eller type i søkefeltet.

Du kan også legge til nye eller slette eksisterende filer.

Sletting av filer gjøres ved å huke av filen som du ønsker å slette, klikke på Slett, og deretter bekrefte slettingen.

Om du ønsker å oppdatere en fil må du finne den, klikke på den og så velge Last opp ny fil. Velg deretter rett fil fra datamaskinen din og klikk Lagre.

Se hvordan du legger til nye filer her.