Skriftlig sensorer har mulighet til å sende inn spørsmål fra sensorsiden sin. Fra Sensorer/ Diskusjon kan sensoradmin svare på spørsmålene, slette en oppføring eller legge ut en melding. Velg først prøveperiode.

Klikk på Legg til svar for å svare på et spørsmål. Du vil få opp en boks hvor du skriver inn svaret ditt og lagrer. For å slette både spørsmål og svar klikker du på Slett oppføring. Dersom du ønsker å legge inn en melding, kan du klikke på Legg til spørsmål.